CV Ketelservice Noord, voor goede en goedkope cv ketels inclusief installatie

Plaatsing binnen 24 uur! Tot 15 jaar garantie!* 0598 - 613 654  Check uw prijs 

CV Ketelservice Noord, voor goede en goedkope cv ketels inclusief installatie

Gratis
gesprek aanvragen

Bel (0598) 613 654

Uw ervaring is belangrijk voor ons

Hebben wij werkzaamheden bij u gedaan en wilt u graag een referentie achterlaten? Dat kan!

Review

Fam. Besseling

Mijn oude ketel was niet meer te repareren. De Energiewacht kwam vervolgens met een belachelijk hoge offerte voor een nieuwe. Via Warmtebeheer .nl een Nefit ketel aangekocht. Die bleek hun installatie opdracht uit te besteden aan Ketel Service Noord. Het was erg druk, de ketel kon 3 dagen later geplaatst worden. Vrijdag eind van de middag kwamen 2 mannen met de nieuwe ketel. In een sneltreinvaart ging de oude ketel er netjes af. En plotseling kwamen er nog 2 collega's bij om te helpen en stonden ze ineens als een geoliede machine, met z'n vieren, de nieuwe ketel te installeren. Super snel en netjes. Zo collegiaal, wat een topteam zeg!!!
In de avond bleek nog een oude aansluiting wat te lekken. Gelijk gebeld, 1 van de mannen kwam terug en kon het direct verhelpen. Een zeer tevreden klant ;-). Dankjulliewel mannen!

T Mulder

Enorm tevreden
Vriendelijke mensen die je telefonisch helpen, snelle levering. Doen wat ze afspreken. Vriendelijke en deskundige monteurs.
Zeer scherpe offerte. Denken met je mee.

Daan Lazonder

Na een oponthoud van de firma, keurig op tijd bezoek verlengd.. Als troost kwamen ze met 3 man sterk en een nieuwe ketel was vlot geplaatst incl dakdoorvoer, .\
Een klein mankementje de volgende dag beholpen. Dit was voor mij een nieuwe leverancier maar kwamen de afspraken voor 100 % na. De 3 monteurs waren voorkomend en vriendelijk en ook de receptioniste/telefoniste Claudia niet te vergeten..

Fred Keuning

Ketel Noord krijgt van ons een dikke pluim.
Nadat onze CV stuk was gegaan is er vrijwel direct een monteur geweest. Nadat hij geconstateerd had dat eigenlijk de CV overleden was is er in overleg met ons
besloten dat we een nieuwe nemen. Zij hebben er voor gezorgd (dankzij Karina) dat we de volgende dag al weer een nieuwe hadden. Extra kraan gemonteerd voor het bijvullen. Alles top. Het contact is ook altijd super vriendelijk en ontspannen. Er wordt met je mee gedacht. En ook de extra garantie op de nieuwe CV vinden wij geweldig. Zou zeggen ga zo door. Wij zijn super tevreden.

Bosman

Nadat Energiewacht ons, (Echtpaar van 70+) 3 dagen in de kou liet zitten. Waar we Nb. een onderhoudscontract bij hadden. Waren ze bij ketelservice direct bereid ons de volgende morgen een nieuwe ketel te installeren.. Precies op het afgesproken tijdstip werden we gebeld dat de monteur in de buurt was. En met 2 man hebben ze ervoor gezorgd, dat we in ongeveer 1 uur het weer lekker warm hadden. TOP SERVICE!!

peter vos

Planning zeer slecht ,komen niet op de afgesproken tijd, Tot twee keer toe moest ik meer dan twee uur wachten.
Ketel nagekeken en kort na die tijd lekkage in de ketel, storing dienst gebeld deze zei ik wil graag op bed met andere woorden zoek het zelf lekker uit.
Dat hebben we dan ook maar gedaan, lekkage zelf verholpen, echte service door ons zelf.
Dus geen Ketelservice meer in ons huis.

A van eck belli...

Vandaag Door top monteur van ketel service Noord mijn remeha op hun kosten totaal vervangen zoek deze service maar eens bij een ander cv bedrijf vind je niet . Kortom top

A van eck belli...

Vandaag Door top monteur van ketel service Noord mijn remeha op hun kosten totaal vervangen zoek deze service maar eens bij een ander cv bedrijf vind je niet . Kortom top

Jeffrey

Niet 100% tevreden.

Als er een afspraak wordt gemaakt wordt er éérst tegen mij een tijdstip gezegd dat de monteurs dan al vrij zijn dus kan ik verschoven gaan worden naar een week later, zegt collega dat zijn collega veel kan zeggen wat ze niet waar kan maken. Vervolgens afspraak gemaakt en dan op de dag dat ze komen eerder aankomen wat niet de afspraak is, ik aangegeven dat ik iemand anders heb geregeld om aanwezig te zijn in mijn woning op de afgesproken tijdstip MAAR ALSNOG het erdoor drukken dat de monteur echt klaar is en onderweg is naar mijn woning. Als er een afspraak gemaakt wordt hou je er dan ook aan want ik vind dit geen stijl als bedrijf zijnde als de klant duidelijk aangeeft dat het niet eerder kan!!

Niet van jullie eigen probleem het probleem van de klant maken.

Verder tevreden dat ze in elk geval onderhoudt doen aan de ketel maar daar is bij mij dan ook echt alles mee gezegd.

fam. van Dijken

14-03-2019 is onze Nefit Cv ketel vervangen door een Remeha Ace 28c/CW4.
Ketelservice Noord kwam met de beste offerte en zeer professioneel over. De keuze was niet zo moeilijk gezien de zeer slechte ervaringen met de bestaande serviceverlener. Het verwisselen van de CV is zeer vakkundig uitgevoerd in nog geen 2,5 uur. De monteur heeft op mijn verzoek de klokthermostaat geprogrammeerd. Tevens onderhoudscontract afgesloten. Tot op heden functioneert het prima..

Nieuwe review plaatsen