CV Ketelservice Noord, voor goede en goedkope cv ketels inclusief installatie

Plaatsing binnen 24 uur! Tot 15 jaar garantie!* 0598 - 613 654  Check uw prijs 

(hybride) Warmtepompen Veendam, Groningen, Hoogezand - Sappemeer, Assen, Midden-Groningen

Gratis
gesprek aanvragen

Bel (0598) 613 654

Remeha Elga Ace warmtepomp

Hybride warmtepomp van Remeha: de nieuwe norm

De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen.
(*cashback onder voorwaarden)

In elk type woning en met iedere cv-ketel te combineren

Eén van de belangrijke voordelen van de Elga Ace is dat deze makkelijk te combineren is met iedere HR cv-ketel. Dat betekent dat je je huidige cv-installatie kunt uitbreiden met een hybride warmtepomp. Dat is een ideale manier om kosten te besparen én te verduurzamen. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas op het moment dat je huidige ketel aan vervanging toe is. Daarnaast kan de Elga Ace worden toegepast in elke woning. Je hoeft niet eerst ingrijpend te verbouwen om van de voordelen te profiteren. Zo kan jij snel starten met besparen en verduurzamen, ongeacht of je woning vloerverwarming dan wel radiatoren heeft.

Remeha Elga Ace warmtepomp Veendam, Hoogezand-Sappemeer, Winschoten

Remeha Elga Ace

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

Meer informatie over warmtepompen

Wij monteren dagelijks CV ketels, zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers, van Veendam tot Assen, van Delfzijl tot Hoogezand - Sappemeer, van Winschoten tot Groningen, van Emmen tot Appingedam.
Eerst een vrijblijvend adviesgesprek, of vraag direct een offerte voor een warmtepomp aan.

Vraag een offerte voor warmtepompen aan